TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A hidrogéntől a mesterséges elemekig

, : A hidrogéntől a mesterséges elemekig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Művelődéstörténet Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

378 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A népszerű, közérthető stílusban megírt könyv a periódusos rendszer alapján tekinti át az összes elemet, ismerteti fizikai, kémiai sajátosságaikat, előfordulásukat, felhasználásukat, felfedezésüket, fontosabb vegyületeiket. A szerzők sokszor mondanak el egy-egy kultúrtörténeti érdekességet, ezzel nemcsak színessé, elevenné teszik művüket, hanem emberközelbe is hozzák ezt a száraznak tűnő, elvont tudományágat. Növekvő rendszám szerint veszik sorba az elemeket, mindegyikükről különálló cikkben számolnak be. Így a könyv mindegy a kémiai elemek "kisenciklopédiája", amelyben könnyen utána lehet nézni egy-egy felmerülő problémának. Az olvasók hézagpótló művet kapnak a kezükbe e kötettel, amely a kémia iránt érdeklődő nem szakemberek számára nemcsak hasznos, hanem érdekes, szórakoztató olvasmány is lesz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!