TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A kémia világa

: A kémia világa

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Kémia Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Búvár könyvei

Terjedelem:

162 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A természet talányok és csodák végtelen láncának látszik. Ezeknek megfejtése minden idők gondolkodó természetbarátjainak legszebb feladata. Az évszázadok folyamán a kutatások által szerzett ismeretek olyan széleskörűek lettek, hogy az ember egyedül képtelen ezeket mind magáévá tenni. A kutatómunkák által felszínre került új problémák száma olyan óriási módon megnövekedett, hogy bizonyos munkamegosztás feltétlenül szükségessé vált. Így fejlődött ki célszerűségi okokból a munkaterületek elhatárolása. A természettudományos kutatás egyes ágai bizonyos megállapodások alapján elhatárolt munkaterületek. A természettudományok (kémia, fizika, földtan, ásványtan, növénytan, állattan, csillagászat, stb.) egymással nem állanak ellentmondásban, sőt egymást kölcsönösen kiegészítik és vállvetve dolgoznak a bennünket körülvevő természet felderítésén. A természetrajz csak a természet normális életét figyeli meg, a természettan (kémia, fizika, kísérleti biológia) legfontosabb tényezője pedig a kísérlet. Kísérletek segítségével irányítjuk a természetet a saját törvényeinek követésére és ilyen módon állapítjuk meg azokat a törvényszerűségeket, amelyeken a természet felépül, vagy amelyek szerint változik. Minél több jól meggondolt kísérletet hajtanak végre, annál tisztábbak és biztosabbak az ezekből nyert megállapítások."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!