TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A kolloidkémia alapjai

: A kolloidkémia alapjai

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

336 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632818407

tartalom:

"Az elhanyagolt dimenziók világa - így jellemezte Wolfgang Ostwald, a kolloidika egyik megteremtője e tudományterület tárgykörébe tartozó rendszereket. Elhanyagoltnak nevezte azért, mert kutatásuk igazán csak e század elején kezdődött meg. Pedig e rendszerek nélkülözhetetlenek az élethez, mivel az életfolyamatok kolloid állapotú anyagokban játszódnak le. Ugyanígy meghatározóak a talaj anyagcsere-folyamataiban is. Ezenkívül számos iparág dolgozik kolloidokkal, és élelmiszereink között vagy a háztartásunkban is sok ilyen anyag akad. Hogyan lehet e szerteágazó tudományban eligazodni? Ehhez nyújt segítséget a szerző, aki e könyvében egységes szemléletmóddal a kolloidika minden területén érvényesülő elméleti alapokat mutatja be."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!