TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A konduktometriás és oszcillometriás elemzések; Gázszenzorok

A konduktometriás és oszcillometriás elemzések; Gázszenzorok

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

463 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630532026

tartalom:

˝A sorozat e kötete két analitikai kémiai jellegű terület újabb eredményed ismerteti. B. A. Lopatin és Klug Ottó munkája a konduktometria és annak egy speciális ága, az oszcillometria fejlődését és felhasználási területeit mutatja be. E módszerek elsősorban az analitikai kémiában nyernek széles körű alkalmazást (konduktometriás titrálás, ipari analitikai konduktometria, oszcillometria), egyúttal azonban az anyagszerkezet-kutatás és a kinetikai kutatások jelentős eszközei is. A szerzők e sokoldalú felhasználást példákkal is bőségesen illusztrálják. Korunk egyik gyakran felmerülő problémája a különböző gázok koncentrációjának folyamatos mérése. A környezetvédelmi problémák, a korszerű technológiák és a tudományos, kutatás egyaránt igénylik a gázelegyek komponenseinek gyors, folyamatos és pontos meghatározását. Kékedy László monográfiája az erre alkalmas gázszenzorokról és alkalmazási lehetőségeiről nyújt kritikai áttekintést.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!