TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A szerves kémia alapjai

, : A szerves kémia alapjai

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

670 p.

Méret:

25 x 25 cm

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A könyv rendszere, beosztása, és külső formája talán szokatlan, amennyiben nem követi teljes mértékben a szokásos rendszerek egyikét sem. Az első fejezetben vesszük sorra – a szükséges bevezető alapismeretekkel együtt – a nyílt és zárt szénláncú szénhidrogének egy részét, de az aromás szénhidrogéneknek ismertetése csupán az alifás és cikloalifás halogénezett szénhidrogének és alkoholok után következik. Az aromás szénhidrogének után már funkciós csoportok szerint ismertetjük a szénvegyületek egyes típusait. […] A lehetőségekhez képest könyvünk behatóan foglalkozik a reakciókészség elméleti értelmezésével a kémiai kötés elektronelmélete alapján, kellő teret biztosít a sztereokémiai problémáknak és ismerteti a legjelentősebb, biológiailag aktív, természetes eredetű szénvegyületeket."

leírás:

Védőborítója szakadozott.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!