TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A szervetlen kémia alapjai

, : A szervetlen kémia alapjai

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631004775

tartalom:

˝Az eddigi szervetlen kémiák sokszor egymástól független adathalmaza helyett legfontosabb alapadatoknak tekinthetők az elem helye a periódusos rendszerben - amiből a szabad atom elektroneloszlása közvetlenül adódik -, az atomok körülbelüli mérete és az elektronegativitások közelítő értékei. Ezek oly vázat jelentenek, amelyre már könnyebben, logikusabban lehet elhelyezni a szervetlen kémia adatszerű megállapításait. Ma már kialakult a szervetlen kémia általános elméleti alapja, amely csak részben fizikai-kémiai Ezen alapok összefoglalását és a belőlük levonható következtetések módjait kívánja ez a mű az olvasó elé tárni. Ezzel reméljük a gyakorlati életben működő vegyészek szervetlen kémiai ismereteinek felfrissítését és rendezését, sőt esetleg már az egyetemi tanulmányok során a megszerzését is elősegíteni.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!