TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
A technika ábécéje

: A technika ábécéje

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1953

Kiadó:

Ifjúsági Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Ipar Ifjúsági Mezőgazdaság általában Műszaki vegyes Bányászat Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A legegyszerűbb használati tárgyaktól kezdve a nagy technikai alkotásokig mindenütt gépekkel találkozunk, amelyek vagy hajtanak valamit, mint a gőzgép vagy a villanymotor, vagy pedig dolgoznak, mint a munkagépek: az eszterga vagy a szövőgép. A házakat, az utakat mérnökök építik, a világítás, a központi fűtés, a vízvezeték a technika eredménye. Újság, könyv, plakát, papiros, festék, telefon, mozi, rádió, fényképezőgép, klisé - mind technikai alkotás. Ha ismerni akarjuk a technika világát és magunk is részt akarunk venni további fejlesztésében, először is tájékozódnunk kell benne. Ifjúságunk nagy része technikai pályára készül, hiszen számtalan mérnökre, technikusra, jó szakemberre lesz szüksége szocialista hazánknak. Állandóan fejlődő nehéz- és könnyűiparunk a pályaválasztás számtalan lehetőségét nyújtja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!