TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Alkalmazott kémia I. A nyomdaipari szak részére

Alkalmazott kémia I. A nyomdaipari szak részére

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Kémia Nyomdászat Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

107 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az "Alkalmazott nyomdaipari kémia I. és II." c. jegyzetek összeállításával az volt a célom, hogy a különböző nyomdaipari műveletek fizikai- és kolloid-kémiai jelenségeit összefoglaljam. Törekvésem megvalósítása során a jegyzetek felépítése sok problematikát jelentett. didaktikai szempontokból előnyösebbnek látszott az egyes általános fizikai és kolloid-kémiai alapfogalmakat és jelenségeket külön részben tárgyalni, a nyomdaipari alkalmazásoktól elkülönítve. A jegyzetek felépítése így lehetővé teszi más ágazatok számára történő felhasználást, mivel az első kötet azokkal a fizikai- és kolloid-kémiai jelenségekkel foglalkozik, amelyek jelentősek az egész könnyűipar területén. Az egyes fejezetek összeválogatásánál a már tanult kémiai, fizikai, anyag- és áruismeretek c. tárgyak tökéletes elsajátításának feltételezéséből indultam ki, és törekedtem az ismétlések korlátozására.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!