TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Általános és szervetlen kémia

: Általános és szervetlen kémia

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Terjedelem:

554 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A hazai vegyész- és vegyészmérnökképzésben az utóbbi időben jelentős változások történtek a tananyag korszeresítése terén. A mezőgazdasági felsőoktatásban ugyan csak annyi kémiát tanítunk, amennyi a korszerű biológia tanulmányozásához szükséges, de ez az ismeretanyag sem térhet el szemléletében a vegyészszakon történő oktatástól. A vegyészképzés korszeresítése, illetve a kémia tudományának rohamos fejlődése szükségessé tette az 1954-ben elkészült könyvem átdolgozását.
Az átdolgozást még az is indokolta, hogy időközben az Állatorvosi Egyetem tanára lettem, ezért könyvemet elsősorban az állatorvosképzés céljaira kívántam alkalmassá tenni. Igyekeztem azonban a könyv általános mezőgazdasági szemléletét megőrizni, mert az állatorvosképzés a mezőgazdasági felsőoktatás szerves része, s az állatorvosok is mezőgazdasági szakemberek.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!