TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Általános és szervetlen kémia

: Általános és szervetlen kémia

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632400550

tartalom:

"Az Általános és szervetlen kémia első éves orvostanhallgatók számára készült tankönyv, melynek elsőrendű célja az általános kémia területéhez tartozó jelenségek és összefüggések tárgyalása mellett az orvosi szempontból jelentős elemek és vegyületeik ismertetése. Ily módon e tankönyv a kémiai ismeretanyag tételes leírása helyett inkább az összefüggések és törvényszerűségek hangsúlyozására, a kémiai jelenségek megértetésére törekszik. Ezt a célt szolgálják az egyes anyagrészeket átfogó, tételekbe csoportosított kérdéseket tartalmazó Kérdések és feladatok is, amelyek nagymértékben segítik a hallgatót a jelenségek értelmezésében és a megtanult anyag felidézésében, kitűnő lehetőséget adva ezzel az évközi ellenőrzésre, illetve önellenőrzésre oktatóknak és hallgatóknak egyaránt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!