TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Bevezetés a vegyipari műszerezésbe

: Bevezetés a vegyipari műszerezésbe

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

415 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631031934

tartalom:

"Az 1970-es évek utolsó harmadában a számítástechnikai eszközök lehetőségei és a felhasználók fokozott adatfeldolgozási igényei találtak egymásra. Ugyanakkor a mikroprocesszorok ára gazdaságilag elérhetővé tette az új technikát. Ennek az újabb fejlődési szakasznak elején íródott e könyv s így megállapításai részben jóslások, melyeket a következő időszak fog igazolni vagy megcáfolni. Minthogy fentiek szerint átmeneti időszakban vagyunk, a műszerezési rendszerek szinte mindenikét megtaláljuk a hazai vegyiparban. A könyv anyagában igyekeztem egyensúlyt találni a régebbi és a legújabb között. Az irányítás-elméleti kérdések tárgyalását, a matematikai modellek leírását rövidre foghattam, mert a magyar nyelvű szakirodalom már bővelkedik ilyen tárgyú művekben. A rendelkezésre álló terjedelem nem tette lehetővé minden téma azonos mélységű kifejtését, ezért az olvasó elnézését kérem."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!