TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Cementipari kézikönyv

Cementipari kézikönyv

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

745 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy ez a könyv nem lehet teljes. A cementgyártás kémiai, fizikai, mechanikai, tüzeléstechnikai, gépészeti feladatival külön-külön könyvtárakra menő irodalom foglalkozik külföldön. Mindezt egy könyvben összefoglalni volt a feladat azzal, hogy mindennek a lényegét adjuk. Ez azonban azzal a reális veszéllyel jár, hogy egyes lényeges részek kimaradnak, vagy jelentőségüknek, fontosságuknak megfelelően nem tudunk ezekkel foglalkozni. [...] Mindezek miatt féltő gonddal engedjük útjára a könyvünket. Az szeretnénk, hogy jutassa el ez a mű az olvasóhoz a könyvön dolgozók, szerzők, lektorok, szerkesztők és kiadók kívánságát és óhaját, hogy minél több segítséget adjon a fejlődő magyar iparnak és miden szakembernek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!