TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Mi a petrolkémia?

: Mi a petrolkémia?

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korunk Tudománya

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630506726

tartalom:

"Olefinek, pilimerek, petrolkémia, etilén... Egy sor olyan fogalom, mellyel nap mint nap találkozunk a sajtóban, a gazdasági életben, a tervezésben, sőt mindennapi környezetünkben is. A vegyipar fejlesztése, a népgazdaság kemizálása következtében a vegyi termékek egyre nagyobb szerepet játszanak életünkben, ezért szükséges, hogy egyes korszerű alapfogalmaival tisztában legyünk. ez a könyv mindenki számára érthetően elmagyarázza, hogy a nyersolajból hogyan állítanak elő vegyi termékeket, hogy ezeket a vegyi termékeket hogyan dolgozzák fel az iparban, a mezőgazdaságban, a közlekedésben és a mindennapi életben felhasznált műanyagokká és vegyi szálakká. A könyv bemutatja, hogy a kémiai tudományok eredményei napjainkban nagy befolyást gyakorolnak a gazdaság fejlődésére és az egyéni igények kielégítésére."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!