TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Elektrokémiai táblázatok

: Elektrokémiai táblázatok

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

391 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ma már szinte minden iparágban szükség van elektrokémiai adatokra. A vegyipari, kohászati, híradástechnikai, galvanotechnikai üzemek mérnökei, technikusai, valamint elektrokémiai méréseket végző kutatók, ill. a korrozióvédelem szakemberei számára lesz hasznos zsebkönyv ez a mű. A könyv első, általános része a legfontosabb mértékegységeket, az alapvető fizikai és kémiai állandók értékeit, a számításhoz nélkülözhetetlenül szükséges elektrokémiai képleteket és összefüggéseket tartalmazza. Ezután 329 táblázatban a legfontosabb elektrokémiai adatokat találjuk meg, 8 fejezetbe csoportosítva a jellemzőket. Csak néhány fontosabb a feldolgozott tématerületek közül: vezetőképességi értékek, ionmozgékonyságok, átviteli számok, ionok termodinamikai adatai, relatív permittivitások, egyensúlyi állandók, aktivitási koefficiensek, oldhatósági szorzatok, pufferelegyek, elektródpotenciálok, galvánelemek, akkumulátorok, analitikai adatok, elektrokinetikus adatok, az ipari elektrolizis adatai. A könyv végén a legfontosabb számolóábrákat, ill. nomogramokat találjuk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!