TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Galvanizálás a híradástechnikában

: Galvanizálás a híradástechnikában

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Technológia

Terjedelem:

131 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A galvanizálás korántsem egységes technológiai ágazat a híradástechnikai iparban. A galvánbevonatok anyagával, rétegvastagságával és az egyéb tényezőkkel szemben híradástechnikai vállalataink különöző követelményeket támasztanak. Ennek oka a gyártmányok különözősége, az eltérő technológiai körülmények és részben a "helyi szokások". A könyvben igyekeztem közérthetően ismertetni néhány galvanizálással kapcsolatos elektrokémiai törvényszerűséget. A galvanizálás minőségét meghatározó munkakörülményekkel és műveleti fogásokkal a leválasztandó galvánrétegek anyagától és rétegvastagságától, valamint az alkalmazott technológiától (és berendezésektől) függetlenül foglalkozom. Legrészletesebben a galvanizálás gyakorlatát, tehát a galvanizálók által végzett munkafolyamatokat ismertetem a könyv célkitüzésének megfelelően.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!