TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Gázok műszeres elemzése

: Gázok műszeres elemzése

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631021831

tartalom:

"Hasonlóan a közel húsz évvel ezelőtt megjelent első magyar nyelvű könyvhöz, amely önállóan foglalkozik a gázelemző műszerekkel, ebben a könyvben is a kémiai analitikai módszereken alapuló, valamint a fizikai elven működő műszereket ismertetjük. Nem foglalkozunk azokkal, amelyeket ma már nem vagy csak kis mennyiségben gyártanak és alkalmazásuk a hazai gyakorlatban egyre ritkább, hiszen az utóbbi időben mind több, érdeklődésre számot tartó, újfajta műszer jelenik meg a piacon. Az egyes műszereket bemutató leírás nem egyformán részletes. A most használatos vagy elterjedő műszereket nagyobb, a régebbieket és a jövőben várhatóan elterjedőket kisebb terjedelemben ismertetjük. Utóbbiak említésével felhívjuk a figyelmet az új eszközök alkalmazására. Nem foglalkozunk azokkal az új műszerekkel és eljárásokkal, amelyek kidolgozása még csak most van folyamatban (pl. Raman-lézer gázelemző spektrométerek) vagy amelyek elterjedése a várakozás ellenére sem aktuális (pl. radioaktív sugárzással való kölcsönhatás alapján működő gázelemzők). Nem törekedtünk teljességre azonos gázelemző típusok különféle gyártmányainak ismertetésében sem."

leírás:

Gerincének fölső része leválik.

Állapot:

közepes

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!