TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Gyógyszerek és gyógyszergyártás

Gyógyszerek és gyógyszergyártás

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

772 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az eddig megjelent hazai rokontárgyú munkák a gyógyszerekről elsősorban orvosi szempontból adnak tájékoztatást, de hiányzott egy olyan átfogó mű, amely a gyógyszerek ipari előállítását is kimerítően tárgyalná. Ezt a hányt pótolja jelen kötet, mely foglalkozik a készítmények értékelésével, azok hatásaival és esetleges mellékhatásaival. Az élettani funkcióból kiindulva, csoportonként ismertet egy-egy részletesebb és néhány vázlatos technológiai előírást. Az eljárások és a kiszerelési technológiák egy része nemcsak a nagyüzemi gyakorlatban, de gyógyszertári laboratóriumban is alkalmazható. Szokatlanul nagyszámú irodalmi utalás teszi lehetővé a további tájékozódást. A munka a gyógyszeripar műszaki dolgozóin és a szerves vegyészeken kívül gyógyszerészeket, orvosokat, állatorvosokat és ezen területek főiskolai hallgatóit is érdekli fogja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!