TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Gyógyszerkémia I-II. kötet

Gyógyszerkémia I-II. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

1215 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9631843564

tartalom:

"A Budapesti Műszaki Egyetem Szerves Kémiai Technológiai Tanszéke ágazatgazdaként immár két évtizede szervezi a gyógyszeripari ágazatos hallgatók és a gyógyszervegyész szakmérnökök oktatását, és több, a szakirányú képzés szempontjából meghatározó jelentőségű tárgy előadásával és gyakorlatával járul hozzá ezen oktatás eredményességéhez. Most látjuk elérkezettnek az időt arra, hogy tapasztalatainkat a Gyógyszerkémia című tankönyv írásában, illetve írásának szervezésében hasznosítsuk, törlesztve egyúttal a hazai tankönyvkiadás régi adósságát is, melyet a gyógyszervegyész-képzés és a hazánkban prosperáló gyógyszeripar joggal elvár. A tematika összeállításánál a gyógyszerkémiának mint fogalomnak a IUPAC 1974-ben megfogalmazott definíciójából indulunk ki. A gyógyszerkémia a gyógyszerek hatásmechanizmusával, biodinamikus tulajdonságaival, izolálásával, jellemzésével és szintézisével foglalkozik, azzal a megszorítással, hogy a könyvet elsősorban a gyógyszerkémiát tanulmányozó vegyész-mérnök-hallgatók számára tanulmányi segédkönyvnek szánjuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!