TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Háztartási, ipari és kozmetikai vegyipari cikkek gyártása és recepturája

Háztartási, ipari és kozmetikai vegyipari cikkek gyártása és recepturája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Breitner Károly

Kategóriák:

Kémia Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Most, mikor ezt a szerény és véges emberi tudásommal, de a legnagyobb lelkiismeretességgel összeállított kis szakkönyvet útjára bocsájtom, pár szót kivánok az olvasó figyelmébe ajánlani. A könyv tartalmát képező receptek hazai és külföldi nagy gyárak által kipróbált és jelenleg is gyártott vegyészeti cikkek receptjei. Minden egyes recept általam és több kollegám által le van ellenőrizve és azoknak helyessége teljes mértékben be van bizonyítva. A receptek a célnak meg felelő legjobb nyersanyagokból vannak előírva, azonban szemelőit tartva az áru olcsó előállítási lehetőségét és így minőségi és árbeli versenyképességét. Figyelmeztetni kivánom olvasóimat arra a nagyon fontos körülményre, hogy nyersanyagaikat csak megbízható cégeknél szerezzék be, mert így sok kellemetlenségtől menekülnek meg. Jó munkát kívánva olvasóimnak, tisztelettel szives jóindulatukba ajánlom könyvemet. A szerző

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!