TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Illékony kénvegyületek szerkezete

: Illékony kénvegyületek szerkezete

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

389 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630526549

tartalom:

"Hargittai István Illékony kénvegyületek szerkezete című monográfiája középpontjában maga az anyag, illetve az anyag szerkezete áll. A kén igen sokféle kötést létesít mind a szervetlen, mind a szerves vegyületekben. A kénvegyületek bővülő körének szerkezet felderítése elénk tárja érdekes kötésviszonyaikat. Minthogy geometriai szerkezetről van szó, a vizsgálatokban a legfontosabb szerepet az elektrondiffrakció és a mikrohullámú spektroszkópia játssza, de az eredményeket a szerző az összes alkalmazott fizikai módszer és az elméleti kémia kritikai szemléletével értékeli. A szerkezeti változások értelmezésében alkalmazza és továbbfejleszti a vegyértékhéj-elektronpár taszításokra, valamint az atom-atom kölcsönhatásokra vonatkozó modellt, és a jellemző paraméterek korrelációját is vizsgálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!