TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kémia

: Kémia

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

911 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"E könyvvel azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a kémia ismeretanyagát olyan terjedelemben és mélységben foglaljam össze, amely a tanuló ifjúságnak, a szaktanfolyamok hallgatóinak segítséget nyújthat a vizsgákra való felkészülésben, és utánnézőként szolgálhat mindazoknak, akik feleleveníteni és kiegészíteni kívánják kémiai ismereteiket. Nem törekedtem arra, hogy a három rész: az általános és fizikai kémia, a szervetlen kémia és a szerves kémia tárgyalása során a lexikális tudást gyarapítsam; fő célom az volt, hogy az anyag biztonságos elsajátításának módszereire, az egyenletírás és a kémiai számítás alapelveire, a kémiai gondolkodás kifejlesztésére irányítsam a figyelmet. A könyvben számod kidolgozott példa található. Gyakorlás céljából kidolgozatlan feladatokat is tettünk be, ezek megoldását a könyv végén gyűjtöttük össze."

leírás:

A borító ragasztása részben levált, de javítható.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!