TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kémiai kísérletek

: Kémiai kísérletek

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

157 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631150852

tartalom:

Hogyan lehet festékeket, színes kémiai szökőkutakat, kémiai virágoskertet stb. készíteni? Mi történik a hajjal daueroláskor? Miként készíthetünk árnyképeket? Hogyan másolhatunk érmeket kénnel? Hogyan "készíthetünk" rézpénzből ezüstpénzt? - csak néhány téma a szerző új könyvéből, mely több mint száz, otthon is elvégezhető, veszélytelen kémiai kísérletet tartalmaz, elsősorban a 7-8. osztályosok és a gimnazisták számára. De nemcsak a gyerekek kísérletezőkedvének kielégítésére törekszik, hanem közben, szinte játékosan, sok kémiai ismeretet is becsempész olvasói tudatába. Az anyagok sok ismeretlen tulajdonsága, váratlan viselkedése tárul fel a kísérletekben, és megismerésük örömet, csodálkozást, izgalmat okozhat mindenkinek, aki a szerző gondos útmutatásával nemcsak elolvassa, hanem el is végzi a kísérleteket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!