TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kémiai összefoglaló

, : Kémiai összefoglaló

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

525 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631600181

tartalom:

˝A tudományos-technikai eredmények, a fejlődés, a fokozódó követelmények hatására megnőtt az érdeklődés a természettudományok iránt. Szakirodalmat, könyveket keresnek olyanok is, akiknek szakmájuk, érdeklődési területük miatt csak szerény ismereteik vannak a természettudományok köréből. [...] A kémia, rendkívül nagy anyaga és sokfelé ágazó problémái miatt nehezen szorítható egy összefoglaló kereteibe, nehezen foglalható össze számítási képletek és tömör meghatározások formájában. A szervetlen kémia és a szénvegyületek kémiája területén pedig óhatatlanul szüksége van hosszabb leíró részek közlésére is. A számos probléma és nehézség ellenére is úgy éreztük, hogy a hazai könyvpiac e hiányosságát pótolnunk kell.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!