TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Komplex egyensúlyok analitikai alkalmazása

: Komplex egyensúlyok analitikai alkalmazása

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

359 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A természettudományok hallatlan nagy fejlődésével ma már az empirikus összefüggések felhasználását egyre inkább az alapvető összefüggések alkalmazásai váltják fel. A kémiai analitikában különösen a koordinációs kémia fejlődése vezetett jelentős eredményekhez. Régebben az analitikus csak a jól bevált tapasztalati előírásokra támaszkodhatott, ma azonban a váratlan feladatok megoldásához szükséges módszer komplexképzők felhasználásával gyakran előre megtervezhető, és a legmegfelelőbb körülmények (oldatösszetétel, pH stb.) egyszerű összefüggések segítségével előre kiszámíthatók. Ez a könyv azt kívánja bemutatni, hogy az egyensúlyi számítások hogyan alkalmazhatók a gyakorló analitikus napi problémáinak megoldásában. Azonos szemlélettel kerülnek tárgyalásra a könyvben a sav-, bázis-, komplex-, csapadékos és redoxireakciók. Ezzel a tárgyalásmóddal az volt a szerző célja, hogy a számításokat egyszerűsítse és az áttekintést megkönnyítse.˝

leírás:

Védőborítója szakadozott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!