TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Korszerű élelmiszervizsgálat és minősítési módszerek

: Korszerű élelmiszervizsgálat és minősítési módszerek

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Élelmiszeripar

Sorozat:

BME Továbbképző Intézetének kiadványai

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A mezőgazdaság szocialista nagyüzemi átalaku¬lásával egyidejűleg rá kell térnünk valamennyi mezőgazdasági termelési ágban a munkafolya¬matok gépesítésére, egy¬részt a termelékenység növelése, másrészt a dolgozóknak a nehéz testi munkától való megkímélése érdekében. A növénytermesztés gé¬pesítése terén nagy elő¬rehaladást tettünk, ezzel szemben az állattenyésztési munkafolyamatok gépesítése nagyon jelen¬tős lemaradást mutat. Ennek egyik, talán leg¬főbb oka az, hogy e témakör világszerte vi¬tatott, egységes állás¬pont még nem alakult ki, azonban az eddig elért eredmények fel¬használása is jelentős mértékben növeli az ál¬lattartás gazdaságossá¬gát. A szerző a hazai ál¬lattartás rövid áttekin¬tése után a karszerű állattartás alapelveiről: a természetszerű tartás¬ról és az állathigiéné¬ről ad tömör összefog¬lalást, majd ismerteti a leginkább elterjedt ha¬zai és külföldi gépesíté¬si rendszereket és állat¬tartási módszereket, egyúttal a gyakorlati ál¬lattenyésztő szakember nézőpontjából bírálja is azokat. Ahol elegendő tapasztalat van rá, ott állást foglal, s útmuta¬tást ad a különféle megoldási lehetőségek helyes felhasználására. Ezért e könyv nem nélkülözhető segítője az állattenyésztő, az állat¬orvos és a tervező mér¬nök munkájának.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!