TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Magnéziumkohászat

Magnéziumkohászat

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Nehézipari Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat

Kategóriák:

Kémia Ipar Bányászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

498 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A magnézium ipari felhasználása aránylag nem régi. A magnéziumgyártás technológiáját a kapitalista monopóliumok hosszú ideig szigorúan titokban tartották. Az irodalomban gyér, összefüggéstelen adatok jelentek meg, amelyek nemcsak nem nyújtottak tiszta képet a jelenlegi gyártási eljárásokról, de sokszor ellentmondó jellegűek voltak. A Szovjetunióban a magnéziumgyártási eljárásokat aránylag részletesen először 1934-ben P. P. Fedotyev írta le "Elektrolízis a kohászatban" című könyvében. V. M. Guszkov 1938-ban megjelent monográfiája eléggé részletesen taglalta a magnéziumkohászat irodalmának eddig közzétett anyagát. A könyv célja a magnéziumkohászat jelenlegi állásának köztulajdonná tétele és rendszeres összefoglalása. Az első és negyedik részt B. Sz. Gulianckij, a második részt E. L. Sztrelec, a harmadik és ötödik részt Tajc írta. A szerzők köszönetüket fejezik ki V. M. Guszkov professzornak, a technikai tudományok doktorának, a könyv megírásához adott értékes tanácsaiért."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!