TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Mennyiben független a hamatoporphyrin elnyelési csíkjainak eltolódása és a fényelnyelés nagysága a látható spektrum mentén különböző oldószerek alkalmazása esetén?

: Mennyiben független a hamatoporphyrin elnyelési csíkjainak eltolódása és a fényelnyelés nagysága a látható spektrum mentén különböző oldószerek alkalmazása esetén?

Kiadás:

h. n., 1928

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

15 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Színes oldatok absorptios csíkjainak eltolósát az oldószer változtatásával a Kundt által végzett kísérletek óta már többször vizsgálták meg; [...]

Biztosan mutatják azonban vizsgálataim azt, hogy a hamatoprphyrin spektrumának különböző voltát sósavtartalmú oldatokban a hamatoprophyrin a sósavconcentratiótól függő részének más színű vegyületté, iletőleg módosulattá való átalakulása okozza, melynek megfelelően a sósavconcentratió emelésével a spektrum egyértelmű fokozatos eltolódását látjuk bekövetkezni a semlegestől a legnagyobb savtartalmú oldat spektruma felé."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!