TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Növényolaj-ipari és háztartás-vegyipari táblázatok

: Növényolaj-ipari és háztartás-vegyipari táblázatok

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kémia Statisztika Mezőgazdaság általában Élelmiszeripar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9632326318

tartalom:

Az utóbbi két évtizedben a növényolaj- és mosószeripar területén világszerte új technológiai eljárásokat vezettek be, újabb nyersanyagokkal bővült az alapanyagok köre, a méréstechnika fejlődése lehetővé tette a gyártásközi és késztermékek minőség-ellenőrzéséhez olyan korszerű eljárások alkalmazását, amelyek húsz évvel ezelőtt még a kutatók számára sem voltak elérhetők.
A hazai növényolaj-termelés több mint ötszörösére nőtt a 60-as évek óta. Felépült a korszerű technológiát alkalmazó Martfűi Növényolajgyár. Bővült az étolaj- és margaringyártás.
A napraforgóhibridek termesztésének széles körűvé válásával megváltozott a feldolgozásra kerülő magvak minősége, jellemzői. Napjainkban új, kis erukasav-tartalmú repcefajták teszik ki a gyárakba szállított repcemennyiség 2/3-át.
Az alapanyagok és késztermékek minőségi követelményei szigorúbbakká váltak és bővültek. Üzemi gyakorlat ma már a minőség szerinti magátvétel olajtartalom, illetve zsírsavösszetétel alapján. Korszerűsödött a háztartás-vegyipari termékek összetétele az újabb alapanyagok alkalmazásával a fogyasztók igényeinek fejlődését és környezetünk megóvását szem előtt tartva.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!