TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Rövid farmakológia

: Rövid farmakológia

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2000

Kiadó:

B+V Lap- és Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Röviden a Medicináról

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637746323

tartalom:

"Ez az áttekintő orvosi gyógyszertankönyv a nagynevű Blackwell Kiadó bestsellerjei közé tartozik, és ha az ember a kezébe veszi, nem is lepődik meg ezen. A szerzők tömör és könnyen áttekinthető módon vezetik be az olvasót az orvosi gyógyszertan alapjaiba. Már a könyv szerkezete is a minél egyszerűbb, minél könnyebben átlátható felépítésre törekszik. Két oldalon fejt ki egy témát, a kulcsfontosságú ismereteket kiemelve, és a legfontosabb tudnivalókat táblázatos vagy grafikus megoldással is szemléltetve. Elsősorban az orvostanhallgatók igényeit hivatott kielégíteni - ideális összefoglaló és lényeget kiemelő mű, amiből a hallgató nem csak a vizsgákra készülhet fel, de olyan alapismereteket szerez, amelyekre a későbbiekben bátran építhet. A könyv figyelembe veszi a gyakorló orvosok, rezidensek igényeit is, akik ismereteiket frissíthetik ebből a könnyen használható könyvből. Bátran ajánlható ugyanakkor minden egészségügyi szakember számára, aki betekintést szeretne kapni az orvosi gyógyszertanba és ehhez nincs ideje vaskos kötetekben kutatni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!