TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Spektrometriás gyógyszeranalízis. Az ultraibolya-látható spektrofotometria gyógyszer-analitikai alkalmazásai

: Spektrometriás gyógyszeranalízis. Az ultraibolya-látható spektrofotometria gyógyszer-analitikai alkalmazásai

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

508 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630565099

tartalom:

"Az elektrongerjesztéses (ultraibolya-látható) spektrofotometria ma, a nagy hatékonyságú kromatográfiás és spektroszkópiás módszerek korában is megőrizte jelentőségét mind a kvalitatív, mind pedig a kvantitatív gyógyszeranalízisben, sőt összekapcsolása komputerekkel, ill. kromatográfiás technikákkal, valamint automata elemzőkkel új alkalmazási és fejlődési lehetőségeket nyitott meg a módszer számára. A könyv első része a spektrofotometria alapjait tárgyalja az ezen a területen kezdő szakember számára is befogadható szinten (alapvető technikai kérdések, szerkezet-spektrum összefüggések, a kvantitatív analízis alapjai). A második rész elsősorban az új alkalmazási lehetőségeket mutatja be, és rövid áttekintést ad a fontosabb gyógyszercsaládok spektrofotometriás meghatározási lehetőségeiről. A könyv elsődlegesen a hatósági, ipari, klinikai-toxikológiai laboratóriumokban dolgozó analitikusok érdeklődésére számíthat, de megismerhetik belőle a spektrofotometria alapjait és modern lehetőségeit más területeken dolgozó analitikusok is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!