TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Szappankert. Illatos és habzó szappanopera 78 részben

: Szappankert. Illatos és habzó szappanopera 78 részben

Kiadás:

Budapest, 2013

Kiadó:

Ganésha Bt.

Kategóriák:

Kémia Egészségügy Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

88 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630862684

tartalom:

Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót Szappankertemben! A szappankészítés hirtelen fellángolásként jött, és nem múló szenvedély marad - legalábbis az eddigi tapasztalataim ezt mutatják. Jómagam már jó ideje igyekszem természetes alapú kozmetikumokat használni, így innen fakad az ez irányú kíváncsiskodás a saját készítésű natúrkozmetikumok iránt. Az első szappanom még 2010 augusztusában készült. Eleinte csak az egyik közösségi oldalon tettem közzé a saját készítésű natúrszappanjaim fotóit, és nagy örömömre nagyon jó visszhangra talált - sok érdeklődő kérdés kíséretében. Így blogot indítottam, mert ezt nagyon jó lehetőségnek tartom arra is, hogy bővebben is szóljak az egyes darabokról, és nem utolsósorban jómagam is nyomon tudom majd követni, hogy milyen utat járok be a szappankészítés igazán izgalmas útján - és ezt a célt szolgálja az alapanyagtárral kiegészített könyv is. Persze ez is egy olyan műfaj, amelyben nem lehet eleget tanulni - így folyamatosan böngészem a kézműves szappanok készítéséről szóló külföldi oldalakat, szakirodalmat is, de szerencsére idehaza is vannak már mesterek, akiket folyamatosan nyomon követek és sokat tanulok tőlük is. Szappankészítés közben néha renitenskedek, szabadjára engedem fantáziámat és a szappanoknak igyekszem bohókás, megtévesztő, új külsőt is adni - de legfontosabb szempontnak a természetes alapanyagok használatát tartom! Haulitus Anikó - "SzappAncsi" - http://szappankert.blogspot.com ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!