TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Szimmetria - egy kémikus szemével

: Szimmetria - egy kémikus szemével

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia Esztétika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korunk Tudománya

Terjedelem:

292 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630532131

tartalom:

"Amíg korábban a 'szakbarbárságot' egyértelműen az olyan természettudományos vagy műszaki pályán működő szakemberre sütötték rá, akinek humán műveltsége nem érte el a kellő mértéket, ma már a szellemtudományokban kiválóan művelt egyénnek van egyre kevesebb büszkélkednivalója természettudományos műveletlenségével. Nagy élvezettel olvastam a könyvet, mert szépirodalmi érték is amellett, hogy a természettudományosan művelt embereknek is mond újat, a többinek pedig a természettudományoknak arról az oldaláról lebbenti fel a fátylat, amely az azoktól idegesen elhúzódó olvasóban is szimpátiát kell, hogy keltsen. A könyv címe és célja között - stílszerűen - tükörszimmetriát érzek: Szimmetria - egy kémikus szemével, ez a könyv címe, célja pedig megmutatni a kémia néhány alapgondolatát a szimmetriák iránt fogékony művészlélek olvasónak, azaz: kémia - a művész szemével..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!