TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Színképfelvételek kiértékelése

Színképfelvételek kiértékelése

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630553465

tartalom:

˝Zimmer Károly, Heltai György, Flórián Károly és Veress Gábor munkája az analitikai kémia egyik legdinamikusabban fejlődő módszerének, a színképelemzésnek legszélesebb körben alkalmazható eljárásával foglalkozik, az ismeretlen összetételű anyagok összetevőinek egyidejű meghatározására alkalmas spektrográfiás elemzés korszerű kiértékelésével. Ez az eljárás elsősorban a pontosság, kimutatási képesség, specifikussá, szelektivitás, üzemeltetési költség, automatizálhatóság, igen csekély anyagfelhasználás szempontjából rendkívül hatékony. A fémek és nemvezető anyagok vizsgálatára egyaránt alkalmas elemzési módszer alkalmazási területe az ipar és tudomány szinte minden területére kiterjed: kohászat, gépipar, elektronika, geológia, orvosbiológia, agrokémia, talajtan, környezet- és egészségvédelem, gyógyszer-, vegy-, építőanyag-, élelmiszer-, papír-, olajipar, szerves anyagok, természetes és szennyvizek, kriminalisztika, régészet stb. Különös jelentősége van a nyomelemzésben, a mikro- és szubmikro mennyiségű minták alkotóinak pontos meghatározásában. E könyvet a műszaki és természettudományok iránt érdeklődő szakemberek, különösen az anyagvizsgálattal foglalkozó vegyészek, vegyészmérnökök és fizikusok mindennapi munkájukban jól hasznosíthatják.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!