TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Talajkémia

Talajkémia

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó A & A

Kategóriák:

Kémia Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

362 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632815645

tartalom:

Az utóbbi 20 évben a talaj művelésével, hasznosításával kapcsolatos nézetek, elképzelések, sőt módszerek is többször és szinte ellentétesre változtak. Természetes, hogy az ilyen, "divat" által irányított "szakszerűség" többet árt, mint használ. Márpedig abból kiindulva, hogy a talaj a mezőgazdaság legfőbb és pótolhatatlan termelőeszköze, jogos az igény, hogy valóban tudományosan megalapozottan, legjobb tudásunknak megfelelően bánjunk vele. A talajjal kapcsolatos legfontosabb ismeretek a kémia és a fizika körébe tartoznak. Ezért tekintjük alapműnek Bohn, McNeal és O'Connor könyvét, amely 45 év alatt számos kiadásban állandóan átdolgozva a legfrissebb tudományos eredményeket a gyakorlat által igazol összefüggésrendszerbe építve tartalmazza. A benne tárgyaltak jól eligazítanak a sokszor ellentétes szemlélet között a saját talajunk, termesztéstechnológiánk, adottságaink és lehetőségeink közötti legjobb megoldás megtalálásában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!