TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Térfogatos analitikai kémia. Titrimetria

: Térfogatos analitikai kémia. Titrimetria

Kiadás:

Kolozsvár-Napoca, 1986

Kiadó:

Dacia Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

335 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A könyv a térfogatos analízis klasszikus fejezeteinek modern szemléletű feldolgozása. A hangsúly az eljárások elvi oldalának a bemutatásán van, az elméleti alapok ismeretében az olvasó könnyen tájékozódhat a gyakorlati megoldások sokaságában, képes lesz azokat kritikailag értelmezni, alkotó módon alkalmazni, sőt továbbfejleszteni. A gyakorlati leírások úgy vannak megválasztva, hogy tükrözzék az eljáráscsoport jellemző sajátosságait, s egyben valamilyen fontos analitikai feladat megoldásához szolgáljanak útmutatóul. A szerző a szükséges részletességgel tárgyalja a legfontosabb végpontjelzési eljárásokat, hangsúlyozva a vizuális és a műszeres indikálás-módszerek egységes szemléletét. Külön fejezet foglalkozik a korszerű adatfeldolgozás kérdéskörével. A tárgyalt anyag annak a szemléletnek a megszilárdítását óhajtja szolgálni, amely megkívánja a méréseredmények megbízhatóságát, az adatok kritikai feldolgozását s mai ismereteinknek megfelelő formában való közlését.˝

leírás:

Kötése erősen meglazult.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!