TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Vegyészeti lexikon. III. kötet. L-P

: Vegyészeti lexikon. III. kötet. L-P

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Lexikon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

851 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A Römpp Vegyészeti Lexikon a kémia, a vegyipar teljes vertikumát feldolgozva tájékoztat a legfontosabb fogalmakról, a vegyipar termékeiről, a termékek alkalmazási lehetőségeiről valamennyi szakterületen egyaránt.

A könyv gyakorlati hasznát nagyban elősegíti, hogy hazai termékekkel egészítettük ki, különösen a gyógyszerek, a lakk-festékek, műanyagok, növényvédő szerek, kozmetikai készítmények és egyéb vegyipari termékek területén. A magyar kiadás szerkesztő bizottsága különös gondot fordított mind a hazai kiegészítésekre, mind a hazai körülményekre való átültetésre, a magyar szabványos előírásokra.

A lexikont elsősorban azoknak a műszaki szakembereknek ajánljuk, akik szakterületükön vegyi anyagokkal dolgoznak. Természetesen különös figyelemmel ajánljuk a vegyésztársadalom számára is, mivel olyan információkat tartalmaz, amelyek a napi munkához eredményesen felhasználhatók, sőt, ötletébresztők lehetnek. A terminológia pedig a szakmai ismeretek felújítását, ill. a továbbképzést segíthetik elő.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!