SZÉPIRODALOM / Képregény kategória termékei
Papírmozi 3. Képregényantológia

Papírmozi 3. Képregényantológia

Szerző:

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

Korcsmáros Kft.

Kategóriák:

Képregény

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

17888328

tartalom:

"Cinéma de papier - kedveskedve így becézik Franciaországban a bandes dessinées-t. És való igaz, a film és a modern képregény szinte egyidősek, fejlődésük párhuzamosan alakult, kölcsönösen eltanultak egymástól beállításokat és vágásokat, narrációs technikákat és effekteket, átvették egymás fogásait, stílusait, sőt figuráit is. Maguk az alkotók előszeretettel járnak át egyik művészeti ágból a másikba: Bilal, Fellini, Jodorowsky, Lauzier, Leconte, Moebius ... A mindkét irányból történő adaptációkról és a rajongói tiszteletadásokról már nem is beszélve. Mi is beleszerettünk a papírmozi kifejezésbe. Előbb egy rovat címe lett belőle, most meg már egy új, csupa fekete-fehér képregényt tartalmazó antológiáé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!