MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Amerigo Tot

: Amerigo Tot

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Képzőművészet Szobrászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

40 p., 24 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Amerigo Tot nevét jól ismeri a közönség. A Tóth Imrének született, Olaszországban élő magyar származású szobrászművész nagysikerű budapesti és tihanyi kiállításában sok ezer látogató gyönyörködött, sok újságcikk és tanulmány foglalkozott művészetével, változatos, viszontagságos életútjával. Kiadónk fontos feladatot teljesít, amikor első ízben tesz közzé összefoglaló művet ennek a külföldön jól ismert, jelentős művésznek a pályafutásáról. A kötet szerzője, Major Máté professzor, a műértő alaposságával és a közeli barát beavatottságával elemzi Amerigo Tot kivételes tehetségét, a művekről készült 59 reprodukció megrajzolja a művész fejlődési vonalát. A kötetet Tot szobrainak és grafikai műveinek jegyzéke teszi teljessé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!