MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Farkas István

: Farkas István

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Képzőművészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

62 p., 16 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633361451

tartalom:

"Nagy mulasztást pótol képzőművészeti könyvkiadásunk, amikor - Kiadónk gondozásában - egy Farkas István művészetéről szóló kötetet bocsát az olvasóközönség elé. Farkas Istvánról 1945 óta alig jelent meg valami a hazai könyvpiacon, holott a festő jelentősége a két világháború közötti magyar festészet történetében e mellőzést nem indokolja. Farkas István festészete sajnos saját hazájában nem vált közismertté, annak ellenére, hogy európai múzeumok, híres műgyűjtemények őrzik műveit. Éppen ezért a szokásosnál is nagyobb jelentősége van S. Nagy Katalin monográfiájának, aki gonddal és szeretettel közeledett tárgyához és eredményesen oldotta meg feladatát: a nehezen megközelíthető életművet, csakúgy mint alkotójának tragikus sorsát olvasói számára - minden bizonnyal - elérhető közelségbe hozta. A monográfia könnyebb, eredményesebb megértését s egyben az esztétikai gyönyörködtetést 34 fekete-fehér, valamint 32 színes reprodukció szolgálja."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!