MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Praktikus ábrázolás az óvodában

: Praktikus ábrázolás az óvodában

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Képzőművészet Pedagógia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

99 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631854868

tartalom:

"E könyv elsősorban óvónők részére készült, de eredményesen használhatják tanítók, napköziotthonos nevelők, szakkörök, valamint a szülők is, mert jó ötleteket, tanácsokat ad gyermekeink vizuál-esztétikai neveléséhez. A könyv jól használható mind közösségi, mind az egyéni nevelésben. Felkelti az érdeklődést az óvodai ábrázoló foglalkozások iránt, fejleszti a didaktikus jellegű rajzi képesség kibontakoztatásá, és új ötletek megvalósítására ösztönöz. Ezzel hozzásegít ahhoz, hogy a bennünket körülvevő élővilág titokzatos formáiban eligazodjunk, majd bensőnkben átfogalmazva "újraalkossuk", ábrázoljuk azt. A művész-pedagógus szerző sokéves kísérleteinek, kutatómunkájának eredményeit, tapasztalatait adja közre mindazoknak, akik értelemszerűen akarják megismerni és kiaknázni környezetünk élő formavilágának nagyszerű lehetőségeit, s kreatív módon felhasználni a vizuál-esztétikai nevelésben. Külön figyelmet érdemel a nagyszámú, célirányos, rajzos tanácsadás, a különböző anyagokban történő sokféle újrafogalmazás, amely gyermekben és felnőttben egyaránt kiváltja a viruális megértés és alkotás - semmi mással nem pótolható - nagyszerű érzését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!