MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Szívtől a keresztig a csillagokon át

: Szívtől a keresztig a csillagokon át

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Uránusz Kiadó

Kategóriák:

Képzőművészet Magyar irodalom Regény, elbeszélés Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

225 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Romanek Inka: Art díjas festőművész. Mestere és ihletője súlyosan látássérült gyermeke. Színorgiái árulkodnak arról, hogy lelke mélyén iszonyú küzdelem folyik. Ám ez az örökös harc, lázadása sorsa ellen sokkolja, kikényszeríti képességeiből, lehetőségeiből a többet, a mást, a még többet. Nem utánozni, nem dicsekedni, nem legyőzni, főleg nem szánalmat ébreszteni szándékozik. Legnemesebb vágya, hogy kitapintható festményeivel átadjon egy-egy mozaikot a világ csodáiból azoknak a társainknak, akik a kezükkel "látnak". Szeretné számukra a láthatatlant láthatóbbá, az elérhetetlent elérhetőbbé tenni. Életre keltett képeit legelsőként Adél leánya ujjacskái "látják", zsűrizik. Számos önálló és kollektív kiállításon mutatkozott be műveivel, amelyek látóknak, nem látóknak egyaránt szépet, élményt nyújtottak. Festményeiből kisugárzik, hogy nehéz és fájdalmas leckéket kapott a sorstól, ám megértette azokból a személyre üzenetet. A vászon, a festőeszközök jelentik számára a vészkijáratot. "Szívtől a Keresztig a csillagokon át" címú regénye elrejti mindazt, ami képeiből kimaradt Egy édesanya lelkének sikolyait, csatározásait gyermekéért, gyermeke szeme világáért Miközben a belsőkényszernek engedelmeskedve újabbnál újabb képekkel tárja vak embertársaink elé az Isteni teremtményeket, azok apróbb és nagyobb csodáit. (Műveit Braille írással teszi "láthatóbbá", érthetőbbé.)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!