MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Új képkorszak határán. A számítógépes grafika és animáció kezdetei Magyarországon

: Új képkorszak határán. A számítógépes grafika és animáció kezdetei Magyarországon

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

SZÁMALK

Kategóriák:

Képzőművészet Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635531502

tartalom:

˝A kötet összeállításával az volt a szerkesztő és a kiadó fő célja, hogy megmutassa, egyúttal dokumentálja a számítógépes művészet (grafika és animáció) első éveinek, évtizedének fejleményeit Magyarországon. Tegye ezt, a szöveget és képanyagot tekintve a lehetőség szerint átfogó és a nagyközönség számára is érdekes, élvezhető formában, színes képanyaggal, emellett tényszerű, informatív írásokkal. Hely és idő adva lévén, a válogatás csak erre alapulhatott: annak indoklása pedig, hogy külföldi anyagot nem szerepeltetünk. A kötet különböző pályán, szakmában dolgozó emberek munkáit gyűjti egybe - ez nem koncepcionális, hanem a tényekből adódó eredmény. A sokféleségben, mely a bemutatott anyagból is észrevehető, néhány közös szempont mégis iránymutató volt: elsősorban a kép, annak számítógép segítségével megmutatható formája, módosulásai, az eltérések, "irányok" feltárása. A kötet ugyan nem a teljességre törekedett, vagyis nem kívánta a ma Magyarországon dolgozó összes alkotót bemutatni, arra viszont igen, hogy lehetőleg minden - a hely és idő korlátain belül - létező képtípus és alkotói attitűd képviselve legyen, értve a jelen helyzet közvetlen előzményeit is.˝

leírás:

A kötet mérete kb. 20X26 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!