VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A diadalmas élet. Krisztus a XX. században

: A diadalmas élet. Krisztus a XX. században

Kiadás:

Budapest, 1933

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

344 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Ennek a könyvnek előállása, megírása, célja és elolvasása is néhány magyarázó és útbaigazító megjegyzést kíván. Annál is inkább, mert ez a könyv a mai modern kereső magyar lélek útja mentén kelt ki, nem magától, hanem úgy, hogy a magját, az alapgondolatát mások vetették, lombba szökkenését, növekedését figyelték és formálták, - amennyire az élő fát és a lélek munkáját formálni, metszeni lehet. - Avégből volt rá szükség, hogy a kereső magyar lélek, hogy találjon reá, mint egy útmenti fára a vándor, találjon árnyékot és pihenést alatta, enyhülést a gyümölcsében és legyen bizonyos módon érkezés, de egyúttal indulás is számára és halljon meg a lombja mögött néhány ütemnyit a magasságok madárdalaiból. Ha pedig mindezt nem találja meg mellette, legalább legyen számára is távolságmutató, vagy figyelmeztetés, hogy milyen közel, vagy milyen messzire van a minden emberi élet egyetlen lehető érkezésétől.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!