VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A kereszténység 50 leckében

: A kereszténység 50 leckében

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Don Bosco Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

296 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963845606x

tartalom:

A keresztények sokan vannak. Vezetőjük, Jézus Krisztus megvalósított egy gondolkodási módot, amely csendben vagy hangosan kialakított egy civilizációt. Hirdeti az emberi méltóságot, az egyenlőséget és az egyetlen törvényt: a szeretetet. Amíg nem értjük meg a kereszténységet, addig kevésbé fogjuk megérteni azt a civilizációt, azt a kultúrát is, amelyben élünk. Ez a könyv azokhoz szól, akik már keresztények és azokhoz is, akik meg akarják ismerni Alapítójukat. A kereszténység gyökere visszanyúlik a zsidó nép és a Biblia eredetéhez. Jézus - akit Krisztusnak és a kereszténység vezetőjének ismerünk el - országát a szeretetre és a toleranciára építette. Követői az Isten Fiának és a Megváltónak vallják. A keresztények, Isten népe, kétezer éve - tévedések és botlások közepette - igyekeznek Jézust követni, aki a világot megajándékozta két el nem múló paranccsal: ˝Szeresd az Istent! Szeresd felebarátodat!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!