VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A könyvek könyve. II. Az Újszövetség

: A könyvek könyve. II. Az Újszövetség

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631171140

tartalom:

"A könyvek könyve két éve megjelent első kötetében Tótfalusi István, sok sikeres ifjúsági ismeretterjesztő mű szerzője, vállalkozott rá, hogy ötletes és eredeti eszközökkel hozza közel a ma emberéhez az Ószövetséget. A második kötetben az Újszövetség könyveit dolgozza fel hasonló módon. A könyv első felében Jézus története és a kereszténység kialakulásának első évtizedei bontakoznak ki a történeti könyvek és az apostoli levelek újszerűen elrendezett és mindvégig hiteles szövegében. Aki pedig magyarázatot keres a történet egyes mozzanataihoz és a legnagyobb világvallás születésének történelmi, vallási hátteréhez, az a könyv második felében a szerző sok szempontú és személyes hangú útmutatóját olvashatja, mely fejezetről fejezetre végigköveti az Újszövetség történetét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!