VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A lelkigondozás órája. Alapvetés és irányvétel a lelkészi szolgálat mindennapjaihoz

A lelkigondozás órája. Alapvetés és irányvétel a lelkészi szolgálat mindennapjaihoz

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Teológiai Irodalmi Egyesület

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

339 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630056100

tartalom:

˝Pályakezdő lelkészjelölteknek szánjuk ezt a kötetet, azzal a reménységgel, hogy megvalósul a Magyarországi Evangélikus Egyházban a lelkészképzés gyakorlatra felkészítő, hatodik éve. A mindennapi lelkigondozói munkára készítenek fel a kötetben található tanulmányok. De mit vár a gyülekezet a pályára készülő, fiatal lelkészjelöltektől? Néhány választ gyűjtött össze egy szórványgyülekezetben élő, nyugdíjas tanárnő a következő ajánlással: "Fogadják szeretettel ezt egy fiatalokat és egyházát szerető és féltő, nagymamakorú egyháztagtól." "A gyülekezetépítés munkájában kell megelevenednie egyházunknak. Egészséges, szeretetteljes légkörnek kell kialakulnia a ˝civil˝ szolgálók és a professzionális szolgálatvégzők között, hogy ne vetélytársat lássanak féltékenyen egymásban, hanem, fogadják el egymást az egyház- és gyülekezetépítés szolgálatában. Így maradjon ideje a lelkésznek a lelkigondozásra: család- és beteglátogatásra, egyéni beszélgetésekre is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!