VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A nagy világcsapás

, : A nagy világcsapás

Kiadás:

Budapest, 1925

Kiadó:

Jurcso Antal Könyvnyomdája

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

137 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Higgyünk-e a magánjövendöléseknek? Hihetünk, ha több egybehangzó, de a jövendölők nemcsak hogy nem egy helyen laktak, hanem különböző időben is éltek, akiknél tehát az összebeszélés ki van zárva. Azon jövendöléseknek is hihetünk, amelyek már részben beteljesedtek. Nem mulattatás, kellemes időtöltés kedvéért adjuk közre e művet. Aki szórakozni akar, az nem foglalkozik rettentő jövendölésekkel, hanem, hogy szórakozásai meg ne zavartassanak, még az utolsó dolgoknak gondolatát is messze űzi magától. E mű összeállításánál többnyire az egyház által jóváhagyott műveket használtunk és leginkább szent vagy szentség hírében elhalt egyének jövendöléseire hivatkozunk, nem kívánunk mást, mint e soroknak emberi hitelt tulajdonítani."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!