VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A zsoltárok imádkozása

: A zsoltárok imádkozása

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639318531

tartalom:

˝Mivel a zsoltárok az Ószövetség imái, nagyon hiányosan tanítanak olyan megpróbáltatásokról, amelyeknek teljes értelmét csak Krisztus szenvedése tárta föl. A zsoltárok csupán igen halványan utalnak arra a tényre, hogy Isten perspektívájából az élet igazán csak a halállal kezdődik. Mégis, a zsoltárok páratlan kifejezői azoknak a lelkeknek, akik erejüket megfeszítve ragaszkodnak Istenhez, nem törődve azzal, hogy mások mit és mennyit élveznek a világ múló kincseiből. Ennek a remek könyvnek az a célja, hogy segítségével a keresztények meg tudják érteni minden egyes zsoltár lényegi mondanivalóját, és így imádkozásuk valóban az értelemnek Istenhez felemelése legyen. A szerző először megvilágítja a zsoltárok általános hátterét, a zsidó és keresztény imádkozók imádkozási gyakorlatában játszott szerepüket, majd magyarázatot fűz külön-külön mindegyik zsoltárhoz. Kerüli az exegétikai aprólékosságot, ehelyett inkább kellően pontos magyarázatot ad minden egyes zsoltár eredeti kulturális és teológiai környezetéről, hogy így imádkozásuk hasznos volta világossá váljék.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!