VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Alkalmi egyházi beszédek

: Alkalmi egyházi beszédek

Kiadás:

Budapest, 1901

Kiadó:

Stephaneum Nyomda Rt.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

423 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Különböző alkalmakkor, de mindig egyenlő szeretettel Isten dicsősége, a magam és embertársaim üdvössége iránt mondtam el e beszédeket; - s mikor most írott betűkbe foglalva, paptársaimnak alkalomszerű használatul, a híveknek pedig olvasmányul oda kínálom, újra hirdetni kívánom általok a kereszt evangéliumát, a Krisztus Jézus tanítását, mely átalakította a világot s melynek teljes épségű isteni ereje ma is munkálkodik azok szívében, kik e tanítást szívesen és jó szándékkal fogadják.
[…]
Megemlítem azt is, hogy nemcsak a közölt egyházi beszédek alkalmiak, hanem alkalomszerű az egész könyv megjelenése is. Félszázados életem határkövénél, az e könyvre fordított fáradsággal köszönöm meg az élet Urának mind ama kegyelmet, amelyekkel életem e lefolyt szakában megajándékozott."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!