VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az anyaszentegyház misztériuma

: Az anyaszentegyház misztériuma

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

International Center of Newmans's Friends

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

196 p.

Kötésmód:

selyem

ISBN:

968243163

tartalom:

˝Newman Bíboros ugyanúgy történelmi jelenség, ahogyan a Dogmafejlődés című művében az Egyházat a világtörténelem jelenségének nevezi... (Dev. 3,55) Ennek a jelenségnek, mint egy hegyvidék látványának, számtalan dimenziója van, melyet képtelenség egyetlen pillantással áttekinteni. A vizsgálódásnak sok szempontja és részlete van és valamennyi jelentős, az egészhez tartozik úgy, hogy egyetlen egynek önmagában való értelmezése megtévesztene bennünket. ˝A Végtelennek külső megjelenése is titok˝ (Mix. 309) Isten végtelen. Az ember ebből a végtelenből bizonyos mértékben maga is részesült. Newman nézete szerint ez az alapja annak, hogy a Végtelenről valódi ismereteink lehetnek, noha sohasem vagyunk képesek teljesen kifejezni, mit is tudunk. Mindig is marad bőséges tere mindannak, amit se most, de soha nem tudunk kifejezni. (Vö. Dev. 59)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!